Detachering

Project ondersteuning m.b.v. onze engineers

Kuijpers ProjectServe ondersteund elk jaar externe projecten door detachering van engineers. Onze engineers delen graag hun passie en knowhow ter ondersteuning van uw team/project.

Zowel software, hardware als onze mechanische engineers en projectleiders kunnen op basis van detachering mee werken aan een project. Naast detachering is het natuurlijk ook mogelijk om een aanvraag te doen voor specifieke project-/engineeringswerkzaamheden tegen uurtarief of voor een overeengekomen prijs.

Neem contact op

Cleaning in Place

CIP installaties

Cleaning in Place is van essentieel belang in de voeding & farma industrie en onderdeel van de HACCP & GMP standaarden. Het CIP reinigingsproces levert vanuit economisch oogpunt grote voordelen op zoals een forse tijdwinst en besparing in reinigingsmiddelen, waardoor de productiecapaciteit op peil kan blijven.

Bij het Cleaning in Place (CIP) reinigingsproces worden installaties gereinigd zonder dat deze gedemonteerd hoeven te worden. Het CIP reinigingsproces is van veel verschillende factoren afhankelijk, zoals o.a. de mate van vervuiling (door het medium), de eisen van capaciteit of hygiëne en de reinigbaarheid van de installatie. Kuijpers ProjectServe heeft veel verschillende CIP installaties mogen realiseren en de noodzakelijke kennis om CIP installaties voor project specifieke eisen/factoren te realiseren.

Lees meer over onze kennis & kwaliteit in verschillende markten