Voedingsmiddelen

Voedingsindustrie

Naast de zuivel en drank industrie is Kuijpers ProjectServe steeds vaker betrokken bij de procesengineering en inbedrijfstelling van andere voedingsmiddelen binnen de voedingsindustrie.

Kuijpers ProjectServe heeft o.a. bijgedragen aan het opzetten van de fabricage van vlees vervangers. Hierbij, speelden wij vooral een rol bij organisatie voor de bouw van de fabriek en het op elkaar afstellen van de verschillende verwerkingsprocessen.

Voor de voedingsindustrie zijn Cleaning in Place reinigingsinstallaties van cruciaal belang om te voldoen aan GMP & HACCP standaarden en de product kwaliteit te waarborgen. Kuijpers ProjectServe heeft veel kennis van CIP installaties en bied de mogelijkheid om CIP installaties te ontwerpen geoptimaliseerd voor uw voedingsmiddel.

Lees meer over onze Cleaning in Place installaties

Farmacie

Farma industrie

Kuijpers industrie is ook actief in de farma industrie en heeft onder meer ervaring met het opleveren van installaties in cleanrooms.

In de farma industrie is de documentatie, validatie, certificatie en oplevering volgens vooraf afgesproken normen van uiterst belang. Bij Kuijpers ProjectServe is de administratie van de specifieke documentatie en certificaten van deze component altijd te up-to-date door het gebruik van een live taglist met gekoppelde data en documenten. Hierdoor worden veel problemen met versie beheer verholpen en is de communicatie van documentatie en oplevering tussen klant en uitvoerder voor een groot deel ontzorgd.

Lees meer over onze live taglist en data/documentatie beheer

Waterbehandeling

Waterbehandeling

Waterbehandeling is in veel gevallen verplicht om te voldoen aan de huidige wetgeving op het gebied van terugvoer van proceswater naar het riool. Kuijpers ProjectServe is op de hoogte van de huidige regelgevingen en kan advies geven en een klant specifieke waterbehandelingsinstallatie realiseren.

In het filmpje is een waterbehandelingsinstallatie weergeven die door Kuijpers ProjectServe ontworpen en opgeleverd is. De waterbehandelingsinstallatie is een in zijn geheel opzichzelfstaande installatie en kan op locatie worden aangesloten. Mocht een klant de waterbehandelingsinstallatie naast de HMI het ook in het eigen besturingssysteem zichtbaar willen hebben dan is dit ook mogelijk en kan de installatie geïntegreerd worden met het al bestaande klant specifieke systeem.